I had an awesome time here

Rated 5.0 out of 5
4 September 2021

I stayed at this place for around eight months. During this time I became a Divemaster and then I added my dive instructor. Living there was awesome, because I had my peace in my room, but also very nice Roomies around that I could talk to and socialize. We enjoyed cooking together and sitting in the front yard enjoying our time. The bed is comfortable, and the rooms where the beds are slightly higher in the room are nicely constructed. I felt comfortable right away. The communication with Patrick was awesome all the time.

Sibel

top service

Rated 5.0 out of 5
4 September 2020

Sinds januari huur ik van Patrick en ik kan niets anders geven dan 5 sterren! Het huis en de studio’s zijn zeer goed onderhouden, alles ziet er netjes en modern uit en als er iets mis is wordt er gelijk actie ondernomen. Ik kan altijd gelijk bij Ferry of Patrick terecht, top service. In dit huis voel ik mij helemaal thuis op Curaçao!

magriet zwart

gewoon top

Rated 5.0 out of 5
4 September 2020

Afgelopen 5 maanden een kamer gehuurd. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Als er iets is met je kamer (denk aan als er iets kapot is of vervangen moet worden) dan wordt dit gelijk geregelt door Ferry! Het huis is gelegen in een veilige buurt en erg goed bereikbaar. Conclusie: gewoon top!

michelle de boer

super fijn huis

Rated 5.0 out of 5
4 September 2020

Top verblijf gehad in de studio aan de Mgr. Kieckensweg! Goede locatie, mooie en gezellige inrichting, leuke bedstee en ontzettend aardige verhuurder: hij is dag en nacht bereikbaar en in goed overleg is er veel mogelijk. Het huis is gelegen in de wijk Welgelegen in Otrobanda, wat (in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken) een rustige en prettige woonwijk is. We hebben ons er altijd heel veilig gevoeld. Ook erg gunstige ligging met betrekking tot het soms drukke verkeer, doordat je aan de ‘andere’ kant van de stad zit (maar toch heel dichtbij de hoofdweg en het centrum van Willemstad). Daarnaast was het toegestaan om een hond in de studio te hebben (vanwege de tuin mét hek eromheen), wat voor ons een mega groot pluspunt was 👌🏼 Als laatst vonden wij het superfijn dat de studio aan de achterkant van het huis zit en je hierdoor veel privacy hebt, maar dat er ook andere (Nederlandse) mensen in het huis wonen. Hierdoor is het altijd gezellig! Al met al: superfijn huis!

kopie facebook 7-05-2019

leah van der linde

ik zou terug gaan

Rated 5.0 out of 5
4 September 2020

8 maanden in 1 van de studio’s mogen wonen. Hele fijne tijd gehad hier! Top locatie, van alle gemakken voorzien en top eigenaren.

Problemen werden direct opgelost als er iets was!

Ik zou hier zeker teruggaan!

kopie facebook 8-07-2019

lieke wigbout

zeker doen

Rated 5.0 out of 5
4 September 2020

Ik verbleef van november 2017 tot april 2018 in het huis. Hele fijne tijd gehad! Het is heel erg fijn om je eigen badkamer te hebben. De kamer is super praktisch ingericht waardoor het niet klein aanvoelt.

De locatie is goed, rustige straat / buurt waar ik mijzelf erg veilig voelde. Wel raad ik met deze locatie een auto aan.

Het meest fijne is toch wel het contact met de eigenaren. Ik zat er in toen het huis pas net opgeleverd was waardoor er nog een paar kleine dingen ontbraken / niet goed werkte. Dit werd dan zo snel mogelijk opgelost totdat het wel goed was. Hierdoor waren die dingen nooit een probleem!

Ik raad het zeker aan voor je verblijf op Curacao! Veel plezier!

kopie facebook 28-06-2019

yvonne beks

super

Rated 5.0 out of 5
4 September 2020

Ik heb de afgelopen 7 maanden in het boven appartement mogen verblijven. Dit alles is heel goed bevallen en als er problemen waren werd dit direct verholpen. Een hele fijne tijd gehad met leuke mensen om me heen. Ik wil daarom de verhuurders Patrick en Sanneke hiervoor hartelijk bedanken!

ayo,

Joey

kopie van facebook 27-06-2019

joey van lankveld

Perfect

Rated 5.0 out of 5
29 August 2020

I lived here for 2,5 year. Started in a room and moved to the apartment.

The accommodation is modern, clean and very well maintained.The owners are the best and I wouldn’t have changed a bit about my stay. I would advise everyone to rent a room here if they plan to stay on dushi Curacao!

Sharon

aanrader

Rated 5.0 out of 5
29 January 2020

dit verblijf is een absolute aanrader

Bas Tunnissen

GEEF HIER UW REVIEW